VARFÖR VINKONST?

Vin är känt för att vara gudarnas dryck och många av oss har ett stort intresse för vin. Vi låter oss lockas in i vinets värld, vi öppnar våra sinnen och vår fantasi. Ibland för det oss till en viss plats eller framkallar ett speciellt minne. Men ett glas vin är för de flesta av oss förknippat med glädje, och den sträcker sig ofta utanför dryckesögonblicket. Det är som att planera en resa, vi längtar, planerar och diskuterar den. Varför inte förlänga upplevelsen? När du öppnar en flaska vin kan dina ögon resa över terroirs och finna tillfredsställelse när det träffar målet. Du får en djupare förståelse för dess ursprung och kartan kommer att hänga där som en påminnelse om de läckra viner du har smakat eller önskar smaka en dag.

I dag erbjuder vi vinälskare ett stort urval av deras favoritvinregioner. Avsikten är att öka samlingen med hjälp av våra kunder, så fortsätt gärna att mejla oss med önskemål om nya kartor, det betyder allt för oss. Vårt mål är att du som kund ska få det där stolta biblioteket med dina utvalda kartor - ett samtalsämne som du och dina gäster kan samlas kring och dela vinhistorier med varandra om.

ATT SKAPA EN KARTA

Processen med att skapa våra vinkartor är tidskrävande. Det krävs mycket forskning, fullständig noggrannhet och estetiska färdigheter för att uppnå den höga standard som vi vill behålla för varje ny karta. Kvaliteten kan inte kompromissas, därför har vi noggrant valt att trycka på ett exklusivt fine art Hannemuhler-papper för dess subtila struktur och elegans.

GRUNDAT AV

LINNEA HELLSTRÖM- CEO & ELIN ASCHBERG - CREATIVE DIRECTOR

En bestämd hjärna och en vild hjärna möttes genom familjekontakter och de förstod genast hur de kompletterar varandra. Ram och innehåll. Med ett gemensamt intresse för vin, mat och vackra föremål började en idé ta form och Brushery grundades.