Vi är alltid intresserade av nya samarbeten och möjligheter att utveckla vårt varumärke

Vad är ditt arbetsområde?

Restaurangbranchen

Om du är intresserad av att köpa en större mängd vinkartor kan du kontakta oss på linnea@brushery.se för förfrågningar och prisförslag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Content creator

Vill du marknadsföra våra kartor på din plattform, erbjuda ett erbjudande till dina följare eller använda våra kartor i en fotosession? Vi vill gärna höra från dig! Kontakta oss på linnea@brushery.se.

Återförsäljare

Är du intresserad av att sälja våra produkter? Vi har ett handplockat urval av återförsäljare i Europa. Vi vill gärna höra mer om din butik. Kontakta oss på linnea@brushery.se . Vi ser fram emot att höra från dig.

Vinhandlare

Dina kunder älskar våra produkter. Vi har haft många framgångsrika samarbeten med vinhandlare. Skulle ni vara intresserade av att samarbeta och ge era kunder ett bra erbjudande på vinkartor? Hör av dig till linnea@brushery.se .

Sommelier

Kartor för en vinprovning, ge dina följare ett bra erbjudande eller vill du bli marknadsförd på någon av våra plattformar? Hör av dig till linnea@brushery.se så kan vi hitta på något bra tillsammans!

Vinproducent

Är du intresserad av att få din vingård på en av våra kartor? Kontakta oss på linnea@brushery.se för ytterligare diskussioner.