FAQs


Vad är ett skräddarsytt artprint?
Det är en illustration som målas utifrån ditt foto av Brusherys egna kreatör. Alltså du får ett helt unikt konstverk som skapas endast till dig.

Hur fungerar det?

1. LADDA UPP DITT FOTO OCH LÄGG EN BESTÄLLNING.

Fyll i dina preferenser på produktsidan (storlek och text). Ladda upp det foto du vill ha som illustration. Lägg produkten i kassan och betala.

  2.GODKÄNN ILLUSTRATIONEN SOM SKICKAS TILL DIG PÅ EMAIL.  

  Våra kreatörer gör illustrationen efter din beställning är lagd. Inom 3-5 arbetsdagar så emailar vi illustrationen till dig. Du har nu möjlighet att säga till om det är något du vill ändra i illustrationen. Om inga förfrågningar om ändringar görs inom 48 h då så tar vi det som ett godkännande och skickar iväg illustrationen till tryckeriet.


   3. ARTPRINTET SKICKAS TILL DIG. 

   Artprintet trycks och skickas till dig inom 4-7 arbetsdagar.


    Returer

    De skräddarsydda artprinten och inbjudningarna är unika och därför kan vi tyvärr inte erbjuda returer. Om däremot produkten har skadats i transporten så skickar vi en kopia. Kontakta oss då så snart som möjligt med att skicka ett mail med en bild på ditt artprint till info@brushery.se


    Hur väljer jag mitt foto?

    Ibland kan man välja utifrån vem man vill ha som motiv eller så är det från ett foto du tycker extra mycket om. Det kan också vara en plats i hemmet där du föreställer dig ett specifikt motiv. Utgångspunktena kan vara många och alla är lika rätt.

    Det lättaste sättet är att titta i din mobil i ditt fotoalbum eller din favorit sociala media. En skärmdump funkar bra det flesta av fallen. Det gör inget om fotot inte är perfekt eller har en stökig bakgrund, så länge det är tydligt för oss vem/vilka som är i fokus. 

     Och självklart om du behöver hjälp, emaila 3-5 bilder så kan vi ge vårat expertutlåtande om vilka bilder som är bäst lämpade  Kontakta oss


    Vad i mitt foto kommer att bli illustrerat?
    Vi illustrerar endast det som är synligt på fotografiet. Så om du tex vill ha ett porträtt, skicka inte en helkroppsbild.

    Vilken storlek på fotot ska det vara?
    Fotot kan vara upp till 20MB, vi har ingen minsta storlek, men tänk på att bilden inte ska vara suddig när det handlar om ansiktsdrag. Det gör inget om bakgrunden är suddig.


    Kan jag använda ett foto som är taget med mobilen?
    Vi kan skapa illustrationer av foton som är tagna med mobil, skärmdumpar från instagram eller foton av fysiska fotografier. Vi kommer att säga till om det är ett foto vi inte kan använda.


    Kan jag ladda upp et foto i vilket format som helst?
    Formaten ska vara i jpg, jpeg, png eller pdf.

    Kan jag få texten i vilket språk som helst?
    Ja självklart. Se till att kolla stavingen ordentligt.


    Vilket papper används?
    Artprintsen trycks på 150g matt papper av hög kvalitet. Inbjudningarna trycks på exklusivt 300gr hamrat ljust crémefärgat papper.

    Ingår ramar?
    Nej, men inom snar framtid kommer vi att sälja ramar till våra artprints.

    Kommer jag att kunna få se mitt artprint innan jag lägger min beställning?
    Eftersom artprinten och inbjudningarna inte är digitaliserade och skapade av kretörer så tar det också lite tid att göra dem. När artprintet/inbjudningen är klar så emailas den till dig för att godkännas .


    Skickar ni överallt och vad kostar frakten?
    Vi skickar överallt, och frakten kostar:
    Sverige: 50 SEK
    Europa: 150 SEK
    Resten av världen: 150 SEK

    Hur lång tid tar leveransen?
    Norden: 3 - 8 arbetsdagar.
    Europe: 5 - 10 arbetsdagar.
    Resten av: 6 - 14 arbetsdagar.

    Vad händer om du inte hämtar ut ditt paket?
    Outhämtade paket kommer att skickas tillbaka till oss och vi kommer att dra en avgift på 150 kronor för returerade paket. Avgiften täcker frakt- och packkostnaden.

    Vad är betalningsalternativen?
    Vi accepterar Paypal, Klarna och VISA & Mastercard.

    Vem skapar de skräddarsydda artprinten?
    Alla artprint är skapade av Brusherys egna Konstnärer och kreatörer.    ​Har du några övriga frågor? Hör av dig till oss

    Swedish