Så får du till ett drömmigt barnrum.

Så får du till ett drömmigt barnrum.

 

Nya upplevelser och intryck fyller våra barns dagar, precis så ska de vara. Då är det ju så viktigt att ge våra små äventyrare en mysig och trygg plats att få komma till ro på. I det här barnrummet har man verkligen lyckats! 

 

Plats för både lek och vila.

Det är bra att dela upp barnrummet så att en del är till för lek och en är till för vila. I vilodelen av rummet, där man ska sova är det bra att försöka undvika att ha en massa leksaker. Att ha något som hänger inne i himmelsängen som barnet kan ligga och titta upp på när det ska komma till ro är ett bra tips. 

 

 

Checklist - så skapar du en mysig plats för den lilla: 

  • Toner och färgsättning. Olika färger inger olika känslor. Vi rekommenderar en mjuka och varma toner för ett harmoniskt och rogivande rum. 
  • Material. Naturliga material som trä och lin är trevligt i barnrummet. 
  • Identitet. Saker som skapar trygghet i igenkänning är alltid bra, det kan vara gosedjur eller motiv på väggen. 

 

 

1.Varma och jordnära färger. 2. En personlig illustration sätter den rätta hemkänslan. 3. Träleksaker. 4. En dinglande väggdekoration skapar lite tokighet. 5. Himmelsängen ger en extra trygg känsla runt sängen. 6. Mjuk och varm väggfärg. 7. Korgar till förvaring. 8. Filtar, kviltar och kuddar är skönt för barn när de liker på golvet. 9. Vintage växasäng. 10. Magisk och mysig nattlampa. 

 

  

Vilka av dina bilder skulle passa som posters i barnrummet hos er?

Passa på att beställa, just nu har vi 15% rabatt på alla Custom illustrations. 

Köp en personliga poster till barnrummet här.

❤︎

 

 

Zurück zum Blog